TENDALS

TIPUS DE PROTECCIONS SOLARS, TENDALS – ESTORES

TELÓ

Model de tendal per balcó amb obligada instal·lació a sostre. Braç de 50 cm subjecte a la barra davantera i extensible a l’arribar a l’altura de la barana.

PUNT RECTE

És el model més indicat per a les finestres per la possibilitat de variar la seva inclinació ,. Disposa d’un moll amb tensió progressiva en el seu interior i evita que la lona es mogui contínuament per efecte de vent.

EXCLUSIVE

Model amb braços invisibles perfectament indicat per a cobrir espais de fins a 6 mt. De línia. Suport que permet la seva fixació lateral-frontal i sota sostre amb còmode sistema de regulació i inclinació dels braços, i amb terminals que en faciliten la subjecció a la barra davantera.

COFRE

Model que s’integra en l’ambient creant una singular harmonia amb els seus tres perfils que permeten el tancament total amb braços i lona, ​​quedant tots els materials que el componen protegits de les inclemències de el temps.

Tant els perfils com tots els components de la carcassa estan fabricats en alumini lacat amb certificat de qualitat internacional Qualicoat, en colors segons tarifa en vigor.

CORREDER MARÍ
PÈRGOLA PARTY
VERTICAL

Nou sistema vertical guiat de gran versatilitat d’instal·lació: cable o vareta.

VERTICAL INTERIOR